Find nyt job med Job Coach

Når du har JobSikring, skal du hverken til møder hos jobcenteret eller a-kassen eller forholde dig til komplicerede dagpengeregler. På denne side kan du læse, hvad vi tilbyder dig, hvis du bliver opsagt.

Sådan hjælper vi dig videre

Hvis du skulle være uheldig at miste dit job, giver vi dig et outplacementforløb allerede cirka 14 dage efter, du er blevet opsagt.  Det betyder, at du hver uge får professionel sparring fra din personlige Job Coach, der ruster dig til jobsøgningen med de bedste tips og redskaber. Du og din Job Coach tager udgangspunkt i netop dine behov og ønsker, når det gælder dit nye job og fremtidige karriere. Det er vores landsdækkende outplacement-partner Job Vision, der står bag Job Coach. 

Læs mere om Job Vision 


Hvornår skal du anmelde, at du er blevet opsagt?

Hvis du bliver opsagt, skal du anmelde det til os senest 14 dage efter, du har modtaget din opsigelse. Så kan vi nemlig hurtigt hjælpe dig i job igen. Når du starter op med Job Coach allerede i din opsigelsesperiode, er der større chancer for, at du aldrig når at blive ledig!


Hvordan foregår møderne med Job Coach? 

Det er helt op til dig, om du vil mødes med din Job Coach personligt, telefonisk eller via Skype. Der er intet krav om fysisk fremmøde. Du og din Job Coach laver sammen en skræddersyet plan, der sender dig godt videre til dit næste job. 

Find nyt job med Job Coach

Hvad kan en skræddersyet jobsøgningsplan indeholde?

Det handler om at finde ud af, hvordan du bedst kommer videre på arbejdsmarkedet. Der findes ingen færdige pakkeløsninger - det er dig, der sætter dagsordenen. Måske har du særligt brug for sparring på dit CV? Eller måske mangler du et overblik over dine kompetencer, også dem, du ikke vidste, du havde? Det kan også være, du gerne vil arbejde med personlig fremtoning eller jobsamtale-træning? Du og din Job Coach tager udgangspunkt i netop dine behov og ønsker, når det det gælder dit nye job og fremtidige karriere.


Et outplacementforløb indeholder typisk:

- Extended DISC-personanalyse

- Kompetenceafklaring

- Kortlægning af dit netværk

- Din profil på de sociale medier

- Gode råd til effektive jobsøgningsteknikker

- Interviewteknik i forbindelse med en jobsamtale

Det handler om at finde ud af, hvordan du bedst kommer videre i arbejdslivet!


Kom godt i gang med jobsøgningen med en DISC-profil

Hvilken type er du? Vi starter med at lave en DISC-profil på dig. Det er en analyse af dine arbejdsmæssige adfærdsmønstre, og du kan bl.a. bruge den til at få overblik over dine faglige og personlige styrker og svagheder. DISC-profilen er et effektivt værkstøj til at synliggøre dit potentiale og dine kompetencer over for en kommende arbejdsgiver. 


Hvad forventer vi af dig? 

For at du senere kan få udbetalinger fra JobSikring, er det i følge forsikringsbetingelserne for JobSikring et krav, at du deltager i forløbet med en personlig Job Coach fra cirka 14 dage efter, at du er blevet opsagt. Derudover forventer vi blot, at du er aktivt jobsøgende og til rådighed for arbejdsmarkedet. 


Hvad kan du forvente af Job Vision? 

"Job Vision har den unikke evne, at de har taget udgangspunkt i min situation og de arbejdsrelaterede mål, jeg har stillet mig selv. Min personlige konsulent har virkelig engageret sig i mig og afkodet min personlighed, så samtalerne altid har været positive og konstruktive.” 

Morten Thomsen, deltager i forløb hos Job Vision 


Beregn pris og køb JobSikring

- Fri lønsikring uden krav om medlemskab i en a-kasse eller fagforening

- Personlig karrierecoach som hjælper dig videre i din karriere

- Høj udbetaling i op til 6 måneder

- Dækning op til 90 % af din bruttoløn minus AM-bidrag